Αναζήτηση
  • YouSmile

Επίσκεψη στο Γραφείο της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιστροπής στην Ελλάδα


Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 η Ομάδα Δικαιωμάτων του Παιδιού επισκέφτηκε το Γραφείο της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιστροπής στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας κ. Μαρκοπουλιώτη.


Τα παιδιά-εθελοντές παρέδωσαν στον κ. Μαρκοπουλιώτη τις προτάσεις και θέσεις τους και ζήτησαν την στήριξη του στην Καμπάνια 302010.


Ο κύριος Μαρκοπουλιώτης συνεχάρη τα παιδιά για τη δράση τους, μοιράστηκε μαζί τους το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις καταπατήσεις δικαιωμάτων των παιδιών με τις οποίες έχουν ασχοληθεί και δήλωσε πως θα βρίσκεται δίπλα στη δράση τους.

5 προβολές0 σχόλια

Τι είναι το YouSmile?

Το YouSmile είναι το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Εθελοντικό Δίκτυο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Το YouSmile αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες εθελοντές στόχος των οποίων είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων κάθε παιδιού. Τα παιδιά εθελοντές συμμετέχουν σε πλήθος δράσεων για να βοηθήσουν παιδιά σε ανάγκη.

 

Παράλληλα, πραγματοποιούν καμπάνιες ευαισθητοποίησης  και ενημέρωσης του κόσμου προωθώντας παράλληλα το θεμελιώδες  δικαίωμα όλων των παιδιών να ακουστεί η φωνή τους  και οι απόψεις τους να ληφθούν σοβαρά υπόψη από τους ενήλικες.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού"

YouSmile

τηλ. 210 76 09 550

email yousmile@hamogelo.gr

Σπύρου Λούη 15 Μαρούσι

Επικοινωνία