Αναζήτηση
  • YouSmile

Συνάντηση με την Βοηθό Συνηγόρου Δικαιωμάτων του Παιδιού


Η Ομάδα Δικαιωμάτων του Παιδιού συναντήθηκε με την Βοηθό Συνήγορο Δικαιωμάτων του Παιδιού, κα. Θεώνη Κουφονικολάκου την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 για να της παραδώσει τις προτάσεις-θέσεις της και να ζητήσει την στήριξη της στην Καμπάνια 302010.


Τα παιδιά-εθελοντές παρουσίασαν και ανέλυσαν τις προτάσεις τους δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά πρόσφυγες που στερούνται πολλά από τα βασικά τους δικαιώματα. Παράλληλα, εξήγησαν στην κα. Κουφονικολάκου τη σημασία του YouSmile για αυτά και πόσο έχει αλλάξει η Ομάδα Δικαιωμάτων την καθημερινότητά τους.


Η κα. Κουφονικολάκου διαβεβαίωσε τα παιδιά πως θα μελετήσει τις προτάσεις τους και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να γίνουν πράξη και ενωμένοι να προασπιστούν μαζί τα δικαιώματα κάθε παιδιού.

8 προβολές0 σχόλια

Τι είναι το YouSmile?

Το YouSmile είναι το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Εθελοντικό Δίκτυο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Το YouSmile αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες εθελοντές στόχος των οποίων είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων κάθε παιδιού. Τα παιδιά εθελοντές συμμετέχουν σε πλήθος δράσεων για να βοηθήσουν παιδιά σε ανάγκη.

 

Παράλληλα, πραγματοποιούν καμπάνιες ευαισθητοποίησης  και ενημέρωσης του κόσμου προωθώντας παράλληλα το θεμελιώδες  δικαίωμα όλων των παιδιών να ακουστεί η φωνή τους  και οι απόψεις τους να ληφθούν σοβαρά υπόψη από τους ενήλικες.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού"

YouSmile

τηλ. 210 76 09 550

email yousmile@hamogelo.gr

Σπύρου Λούη 15 Μαρούσι

Επικοινωνία