Αναζήτηση
  • YouSmile

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ενημερώθηκε: 20 Νοε 2020


Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 η Ομάδα Δικαιωμάτων του Παιδιού συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργο Σταμάτη.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα παιδιά εθελοντές παρουσίασαν τις προτάσεις που δημιούργησαν στο πλαίσιο του #302010 και συζήτησαν με τον Γενικό Γραμματέα για τους τρόπους με τους οποίους το κράτος μπορεί να ενισχύσει παιδιά με προβλήματα όρασης και κινητικότητας αλλά και παιδιά θύματα κακοποίησης. Ο κ. Σταμάτης ανέλυσε τις κρατικές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί και πρότεινε στα παιδιά να έχουν πιο συχνές συναντήσεις με στόχο τη συμβολή τους στον σχεδιασμό πρόνοιας.

2 προβολές0 σχόλια

Τι είναι το YouSmile?

Το YouSmile είναι το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Εθελοντικό Δίκτυο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Το YouSmile αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες εθελοντές στόχος των οποίων είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων κάθε παιδιού. Τα παιδιά εθελοντές συμμετέχουν σε πλήθος δράσεων για να βοηθήσουν παιδιά σε ανάγκη.

 

Παράλληλα, πραγματοποιούν καμπάνιες ευαισθητοποίησης  και ενημέρωσης του κόσμου προωθώντας παράλληλα το θεμελιώδες  δικαίωμα όλων των παιδιών να ακουστεί η φωνή τους  και οι απόψεις τους να ληφθούν σοβαρά υπόψη από τους ενήλικες.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού"

YouSmile

τηλ. 210 76 09 550

email yousmile@hamogelo.gr

Σπύρου Λούη 15 Μαρούσι

Επικοινωνία