Αναζήτηση
  • YouSmile

Συνάντηση με τον δήμαρχο της Αθήνας για τα Δικαιώματα του Παιδιού


Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 η Ομάδα Δικαιωμάτων του Παιδιού επισκέφτηκε το Δημαρχείο Αθηνών και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη.


Τα παιδιά παρουσίασαν και ανέλυσαν τις προτάσεις και θέσεις τους στον κ. Μπακογιάννη και ζήτησαν την στήριξη του στο έργο τους. Ο κ. Μπακογιάννης πήρε πολλές ιδέες από τις προτάσεις των παιδιών και δήλωσε πως ένας από τους πρωταρχικούς του σκοπούς είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής για κάθε παιδί στην Αθήνα.


Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα παιδιά που όχι μόνο γνώριζαν τα προβλήματα της πόλης αλλά είχαν προτάσεις και σκέψεις για την επίλυσή τους.

27 προβολές0 σχόλια

Τι είναι το YouSmile?

Το YouSmile είναι το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Εθελοντικό Δίκτυο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Το YouSmile αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες εθελοντές στόχος των οποίων είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων κάθε παιδιού. Τα παιδιά εθελοντές συμμετέχουν σε πλήθος δράσεων για να βοηθήσουν παιδιά σε ανάγκη.

 

Παράλληλα, πραγματοποιούν καμπάνιες ευαισθητοποίησης  και ενημέρωσης του κόσμου προωθώντας παράλληλα το θεμελιώδες  δικαίωμα όλων των παιδιών να ακουστεί η φωνή τους  και οι απόψεις τους να ληφθούν σοβαρά υπόψη από τους ενήλικες.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού"

YouSmile

τηλ. 210 76 09 550

email yousmile@hamogelo.gr

Σπύρου Λούη 15 Μαρούσι

Επικοινωνία